Diensten van Cor Millenaar

  Ontstaan uit passie voor techniek

  Wij zijn ontstaan vanuit onze passie voor techniek. Dit in tegenstelling tot de meeste autobedrijven waar verkoop de basis is. Dat resulteert automatisch in een veel grotere betrokkenheid en kennis van de techniek van de auto's. Techniek en Mercedes-Benz sluiten haarfijn op elkaar aan. 

  Tevens zijn wij dé G-Klasse specialist in Nederland & officieel Brabus Premium dealer.

  Wie is Cor?

  Directeur en oprichter Cor Millenaar is een Mercedes-Benz man in hart en nieren 'met een ster op het voorhoofd'. Cor begint in 1987 bij Mercedes-Benz Amsterdam als eerste autotechnicus in de After Sales. Vervolgens is hij Chef werkplaats, After Sales Manager en Sales Manager zware bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

  In 2002 maakt hij zijn droom waar en start hij G-center in Amstelveen, specialist voor de G-Klasses en alle andere Mercedes-Benz 4x4 aangedreven voertuigen. Het bedrijf ontwikkeld zich in snel tempo en in 2009 krijgt het de officieel Mercedes-Benz dealerstatus. Met als één van de hoogtepunten de prestigieuze onderscheiding Gouden Klant Nr. 1. waarbij Cor Millenaar door Mercedes-Benz Nederland is uitgeroepen tot "Beste werkplaats van Nederland". 

  Ruim 2200 m2 service & techniek.

  Sinds onze start in 2002 zijn wij al twee keer uit ons jasje gegroeid. Dat is natuurlijk mooi en vraagt om een nog serieuzere aanpak. Het resultaat is ons huidige pand in Aalsmeer. Op ruim 2200 m2 zijn wij hier gevestigd. Hierdoor is een perfecte basis gecreëerd waardoor wij onze relaties een totaalconcept kunnen aanbieden.

  Wij bouwen aan relaties.
  Wij spreken nooit over klanten, maar over relaties. Dit heeft te maken met onze lange termijn visie. Openheid en eerlijkheid is de basis van een goede relatie. Zo mag je bij ons bijvoorbeeld rustig in de werkplaats met de monteur meekijken. 

   

  Waar bent u naar op zoek?