Origineel Mercedes-Benz Alarmsysteem.

  Veroorzaakte schade wordt vergoed. 

  Bij veel auto-inbraken, die meestal s'nachts plaatsvinden, worden airbags, navigatiesystemen en andere waardevolle artikelen meegenomen. De veroorzaakte schade aan je ramen, lak en bekledingsdelen wordt door Mercedes-Benz vergoed bij een origineel, ingebouwd alarmsysteem.


  Voertuigvolgsysteem.

  Op alle Mercedes-Benz voertuigen.
   
  Cor Millenaar verzorgt inbouw en herkeuring van alle  SCM / VVS+ gecertificeerde voertuigvolgsystemen, die de verzekeringsmaatschappijen verplicht stellen. Voertuigvolgsystemen kunnen op alle modellen worden toegepast. 

  Direct contact met politie.
  Een voertuigvolgsysteem kan de locatie van een gestolen voertuig doorgeven aan een Particuliere Alarm Centrale. Deze PAC heeft direct contact met de politie, zodat zij het voertuig kunnen aanhouden. Op deze manier worden er gelukkig veel voertuigen na diefstal terug gevonden.


  Alarmsysteem, geldigheid 3 jaar!

  Wij verzorgen inbouw en herkeuring van alle * SCM / VbV gecertificeerde alarmsystemen die de verzekeringsmaatschappijen verplicht stellen. Let op dat je alarm of volgsysteemcertificaat niet verlopen is. De geldigheid is 3 jaar na inbouw, daarna jaarlijks keuren om bij diefstal verzekerd te zijn. Op een periodieke herkeuring is prima te wachten. Maak hier een online afspraak voor je herkeuring.

   

  Waar bent u naar op zoek?