G-center B.V. : Dé G-Klasse specialist!

   Al ruim 18 jaar lang bevat het overgrote deel van onze werkzaamheden reparatie en onderhoud van de G-Klasse en 4x4 aangedreven voertuigen. De passie voor dit iconische model begint bij eigenaar Cor Millenaar die van jongs af aan een passie heeft voor de G-Klasse en in 2002 zijn eigen bedrijf G-center start, specialist voor de G-Klasse. Dit enthousiasme draagt hij dagelijks over op zijn team, die door jarenlange ervaring en gerichte opleidingen, kunnen lezen en schrijven met de 'G'.


  Expertise de grens over.
  Wij ontvangen relaties vanuit het hele land die graag omrijden voor onze expertise. Ook G-Klasse rijders uit o.a. Zwitserland en Frankrijk weten ons te vinden. 

  Voordelen voor onze relaties met een G-Klasse:

  • Door onze specifieke kennis en juiste wijze van diagnose stellen is vaak bekend waar een defect door wordt veroorzaakt. Hierdoor worden "zoekuren" voorkomen evenals het onnodig vervangen van onderdelen.
  • De mogelijkheid bieden tot het monteren van gebruikte onderdelen, kostenbesparend en door hergebruik goed voor het milieu.
  • Combinatie van specialisme, ervaring en opleiding geeft hoge efficiency. 
  • Wanneer het mogelijk is repareren wij onderdelen in plaats van deze te vervangen.
  • Bekend met de laatste stand van techniek.

  G-center B.V.: hét adres voor ombouw Grijs kenteken.

  Onze onderneming G-center is hét adres in Nederland voor Mercedes-Benz ombouw naar grijs kenteken en 4x4 rijders voor speciaalbouw in het bijzonder. Met onze jarenlange ervaring, kennis, innovatie en doorontwikkeling van onze producten zijn ook de officiële Mercedes-Benz dealers trouwe klant.

   

  Waar bent u naar op zoek?