Klik hier voor de online versie


Beste lezer,

Met veel plezier sturen we u de eerste nieuwsbrief van 2014 met leuke informatie en een prachtig reisverslag over een Marokko offroad reis.

We volgen natuurlijk allemaal de Dakar rally. De start was in Rosaria (ArgentiniŽ) op 4 januari jl. en eindigt op 18 januari in Valparaiso (Chili), een UNESCO World Heritage site. Cor Millenaar B.V. heeft een commercial op Grand Prix Radio, waar ze dagelijks de Dakar rally verslaan.

De berichten dat het wat beter gaat in 2014 zien we graag want onze sector heeft het lastig. Ook wij krijgen een tik mee van de economische recessie die al een jaar of vijf de wereld in zijn greep heeft. Consumenten blijven nog voorzichtig en de overheid, geplaagd door begrotingstekorten, kiest "gemakkelijk" voor lastenverzwaringen.

Het herstel gaat traag en daardoor zullen we ook in 2014 nog veel uitdagingen tegenkomen. Maar we zullen het verhaal van ons bedrijf - een bedrijf van vakmanschap en professionaliteit, van traditie en vernieuwing - luid en duidelijk blijven vertellen.
We willen laten zien dat we maatschappelijk verantwoord bezig zijn en dat niet alleen in
"het Jaar van de Duurzaamheid - 2013".

Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en succesvol jaar toe en natuurlijk wens ik dat ik u binnenkort persoonlijk kan begroeten.

Cor Millenaar


 

U en uw banden

Banden zijn er in veel verschillende kwaliteiten en hoe weet u of uw banden goede banden zijn ?
En waarom banden afnemen via Mercedes-Benz ?

>Lees verder... 


We gaan naar de winter !!!

Wij hebben tot nu toe nog geen echte winter gezien, maar de vooruitzichten dat het volgende week gaat komen worden steeds meer bevestigd.

>Lees verder...


Interessante links


Oldtimer regeling: de overheid heeft per 1 januari 2014 de regeling aangepast. Via deze link leest u de laatste informatie.


Oliebollenrit van MBTCN


Volledig Brabus assortiment bij G-center B.V.

G-center is officieel Brabus dealer en houden alle nieuwe ontwikkelingen bij dit prachtige merk nauwlettend in de gaten.

>Lees verder...


Relatie op reis

Even voorstellen; wij zijn Joyce en Ben Sassen en hier volgt ons verslag van een week offroad rijden in Marokko.

We zijn met onze eigen MB G300GE, met daktent, vanuit Aalsmeer naar Marrakesh (Marokko = 3.000 km) gereden.

>Lees verder 


 

Meer nieuwsbrieven...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen