Klik hier voor de online versie


Beste Lezers,

Zoals u op de foto kunt zien is het zover !
We hebben als eerste Automotive dealer in Nederland de officile certificering ontvangen voor de CO2 Prestatieladder, van TV Nederland. De CO2 Prestatieladder is een online applicatie om inzicht te krijgen in de CO2 uitstoot. We zijn heel trots op al onze medewerkers want we weten dat iedereen zijn steentje bijdraagt.

 

 

 

 

 

 

 

 

E.v.d. Linden, Financieel Directeur
C.J. Millenaar, Algemeen Directeur
E.van Tijn, Lead Auditer TUV Nederland
V.J. de Vries, Marketing Communicatie

Deze certificering is niet het eindstation maar het begin. We houden van 4 x 4 voertuigen en auto's in het algemeen en willen ons samen met de Automobiel branche inzetten om milieu belasting zo veel mogelijk te voorkomen.

"Het aantal kentekenafgiftes op personenauto's is in oktober met 37% toegenomen ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. En daar blijft het niet bij".
Deze kop in n van de bladen stemt mij positief. Ook zien wij signalen die ons hoopvol stemmen. In de werkplaatsen zien we verder de activiteiten toenemen.
Natuurlijk staan we klaar om uw voertuig winterklaar te maken en ook de APK actie van Mercedes-Benz Nederland is ingezet.

Goed om langs te komen en te genieten van onze heerlijke fair-trade koffie. U kunt het nuttige met het aangename verenigen op onze 2 nieuwe werkplekken, voorzien van wifi.

U bent van harte welkom !

Cor 


GROEN en goed voor uw portemonnee

Onderzoek heeft uitgewezen dat autobezitters steeds langer van hun voertuig gebruik maken.
G-Klasses hebben een lange levensduur en met
regelmatig - en verantwoord onderhoud blijft uw voertuig in topconditie... >Lees verder


       

Speciale aflevering Mercedes-Benz G55 AMG 2011.

Enkele weken geleden kregen wij de opdracht om een G55 AMG te leveren voor een nieuwe relatie. De vraag was alleen : past de G-Klasse in de parkeergarage die zich onder het huis bevindt ?
>Lees verder


Werken terwijl u wacht

Stelt u zich eens voor : u bent aan het werk, aan een mooi bureau, een comfortabele stoel, goed internet en lekkere koffie - voor velen van u een dagelijkse ervaring.

Stelt u zich nu eens die situatie voor maar dan omringd door prachtige G- en M-Klasses... >Lees verder


Mercedes-Benz GLA

Heeft u hem al een keer op internet voorbij zien komen ?

De nieuwe Mercedes-Benz GLA. Deze gloednieuwe compacte SUV, op basis van de A-Klasse, is vanaf nu leverbaar... >Lees verder


BIG TASTY

Wat hebben een Big Tasty en een G-klasse met elkaar gemeen ??

>Lees verder


Winteractie
De storm van de afgelopen dagen is wellicht een voorbode voor de winter die nog voor ons ligt. De Mercedes-Benz rijder kan zich er maar beter goed op voorbereiden...

>Lees verder


 

 

Meer nieuwsbrieven...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen