Klik hier voor de online versie


Beste lezer,

Buiten schijnt volop de zon en we zouden met z'n allen graag willen dat de economie ook wat zonniger gaat worden. Wij zijn er van overtuigd dat de zomerse temperaturen niet alleen iets doen voor ons humeur maar ook voor onze ecomnomie. We kopen nu toch maar artikelen die de zon toelaten of juist buiten houden.

Daarom hebben wij een prachtige
Mercedes–Benz G320 CDI Cabrio beschikbaar
gesteld bij het NK Dressuur Concours Hippique in de Haarlemmermeer, op 21 en 22 juli j.l., om de Europese gouden medaille winnaars te huldigen.

Dezelfde cabrio is uitgeleend aan Sasja Brouwer, de zangeres die in januari met onze G400 CDI de Arctic Challenge heeft gereden, voor de clip van haar nieuwe zomerhit die is opgenomen in Aalsmeer. We sluiten de link in – zomerse beelden bij een zomers liedje.

Ook hebben wij onze exclusieve XXL ingezet als bijdrage aan het Amsterdamse Bos golf. Hierbij steunden wij de inzamelingsactie voor het goede doel Multiple Sclerose Research.

We zijn vertegenwoordigd in de business glossy van de Haarlemmermeer Hmore en we informeren u over het certificeringsproces van onze CO2 reductie doelen.

Kortom, wij willen u graag laten mee genieten van onze ambitie om de allerbeste Mercedes-Benz aftersales partner van Nederland te worden.

Veel lees plezier,
Cor Millenaar

Groen, Groener, Groenst

Het is te heet of te koud, te nat of te droog - Ún - toen ik jong was hadden we nog ECHTE zomers en winters. Vaak wordt onbedoeld aangegeven dat we vermoeden dat onze leefstijl van invloed is op klimaat veranderingen... >Lees verder


Webshop

Wij hebben achter de schermen hard gewerkt aan onze webshop. Er staan dus heel veel nieuwe artikelen, zowel nieuwe als gebruikte. Mogen wij u uitnodigen om een kijkje te nemen in onze webshop door de link te activeren?


Mercedes-Benz Orginele Onderhoudsmiddelen

Glanzende lak, glimmende velgen, een schoon interieur. Om ervoor te zorgen dat de auto zijn glans behoudt en beschermd is tegen weersinvloeden en slijtage is er een ruime keuze aan Mercedes-Benz Orginele Onderhoudsmiddelen... >Lees verder


Hmore Magazine

Hmore is een exclusief Business & Lifestyle magazine. Klassiek trendy en zakelijk. Van, voor en door ondernemers in de Haarlemmermeer / Regio Schiphol. Lees hier ons redactionele stuk in de Hmore.


Amsterdamse Bos Golf 2013 ten bate van MS Research

Opnieuws een groot succes! Op dinsdag 18 juni vond de derde editie van het Amsterdamse Bosgolf toernooi plaats. Op deze eerste zomerse dag liepen ruim 100 golfers de 18 holes in het bos... >Lees verder


Concours Hippique H'meer 18 juli tm 21 juli 2013

Uitgegroeid tot een groots paardensportevenement. Op zondag werden de gouden medaillewinnaars van het EK Young Riders gehuldigd... >Lees verder


MB TCN Spaarnwoude zomer evenement

Tropische temperaturen hebben we niet gehaald tijdens ons zomer evenement eind juni in Spaarnwoude. Het mocht de pret niet drukken en onder behaaglijke omstandigheden heeft een flink deelnemersveld gemoten van de vele nieuwe uitdagingen... >Lees verder


 

   

 

Meer nieuwsbrieven...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen