Klik hier voor de online versie


Vito & Viano Combi dubbelcabine

 

G-center is reeds jaren lang dé grijs kenteken ombouw specialist van de Mercedes-Benz 4x4 aangedreven voertuigen. Wij hebben hier de Vito en Viano Combi dubbel cabine (grijs kenteken) aan toegevoegd.

Wij bieden onze ombouw aan voor de lange en extra lange (L2 en L3) varianten. De voertuigen worden voorzien van een tweezijdig gestoffeerd dikwandig tussenschot zoals alle voertuigen worden gebouwd. Door materialen te gebruiken en technieken toe te passen anders dan onze collega leveranciers, hebben wij een hoogwaardige en geluidsarme ombouw ontwikkeld. Voor de 2e zitrij worden de originele stoelen en banken gebruikt.

In het G-center concept is rekening gehouden met eventuele latere terugbouw naar geel kenteken. En dat tegen relatief lage kosten. De meerwaarde is dat de auto als dubbel cabine grijs kenteken of als geel kenteken weer verkocht kan worden.

Klik hier voor meer foto's op onze website. 


GLK Premium Edition

 

De GLK grijs kenteken is nu tijdelijk verkrijgbaar als Premium Edition. Dit pakket in samenhang met onze ombouw naar grijs kenteken is de perfecte combinatie voor de zakelijke rijder. Dit betekent nog meer comfort en rijplezier voor uw klant, met een riante korting op de zeer uitgebreide selectie aan extra’s en een gunstige bijtelling.

Doordat in dit concept ook de demontage professioneel is uitgevoerd kunnen wij een eventuele terugbouw naar geel kenteken goed en tegen een aantrekkelijk tarief verzorgen.

Met vriendelijke groet, G-center;

dé grijs kenteken ombouw specialist voor uw G-, GL-, GLK-, M-, R-Klasse, Vito en Viano combi

       

 


Voor vragen of informatie neem dan gerust contact met ons op via 0297-330022

 

Meer nieuwsbrieven...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen