Klik hier voor de online versie


24 september 2014

Cor Millenaar BV was bij Rotterdam City Racing

Op 31 augustus was de 10e editie van Rotterdam City Racing. Ruim 600.000 bezoekers kwamen op het evenement af. Vele bekende namen uit de racewereld namen deel aan deze speciale dag. Cor Millenaar BV was vertegenwoordigd met een spectaculaire ML 63 AMG en CLK 63 AMG Blackseries. Tussen het Rotterdamse autospektakel door werden ook een aantal speciale ritten voor het goede doel gereden met de CLK 63 AMG bestuurd door Cor Millenaar. 

Rob Kamphues en Stichting Groot Hart waren de initiatiefnemers. Kinderen met een hartafwijking kregen de mogelijkheid mee te racen met één van de vele super snelle bolides over het stratenparcours van Rotterdam. De bekende televisiepresentator is een fervent autosportliefhebber en neemt regelmatig plaats achter het stuur van een brute bolide. Naast zijn raceactiviteiten in de Radical Cup voert hij regelmatig demonstratie- en ‘taxi-ritjes’ uit voor Stichting Groot Hart. Kamphues is initiatiefnemer van deze stichting en biedt kinderen met een hartafwijking of ernstige ziekte de mogelijkheid om de racerij van dichtbij te ervaren. De presentator van onder meer De Reünie heeft op 3-jarige leeftijd zelf een ingrijpende hartoperatie ondergaan, wat hem zijn leven redde.

Johnny de Mol gaat op stap met Gianni, die al vanaf zijn tweede jaar gek is op racen. Gianni's grote droom komt uit. Hij loopt stage bij Olav Mol en mag zelfs zijn allergrootste idool, Formule 1-coureur Kimi Räikkönen, een aantal vragen stellen; http://www.youtube.com/watch?v=z7XjD055aL4

Het optreden van Max Verstappen bij de tiende editie van de VKV City Racing in Rotterdam verliep niet helemaal vlekkeloos. De jonge Nederlander, die komend seizoen debuteert in de Formule 1 voor Toro Rosso, raakte bij een demonstratie de vangrail. De Formule 1-wagen van Verstappen liep daarbij zichtbare schade op. Ondanks het voorval was Verstappen tevreden met zijn optreden in de Rotterdamse straten.   

   
 

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen