Klik hier voor de online versie


3 oktober 2014

Cars & Coffee Lelystad

Zondag 28 september werd er door de MBAC een “Cars en Coffee” evenement georganiseerd voor alle officieel aangesloten Mercedes-Benz Clubs. De MBTCN (Mercedes-Benz Terreinwagen Club Nederland) was hierbij uiteraard ook aanwezig. Met een opkomst van ruim 40 voertuigen de grootste deelnemende club van de dag.

Locatie was de politie academie in Lelystad, waarachter het circuit ook een schitterend trainingsbos ligt voor 4x4 voertuigen. Voor de deelnemers van de andere clubs bood de MBTCN de gelegenheid om mee te rijden in de diverse 4x4 aangedreven Mercedes-Benz voertuigen. Daarbij werd dankbaar gebruik gemaakt van de diverse, door Cor Millenaar beschikbaar gestelde, G-Klasses. Voor de meeste deelnemers was dit een eerste kennismaking met terreinrijden.

Het hoogte punt van het parcours door het bos over de verschillende heuvels was toch wel de speciale waterbak. Na de steile afdaling de waterbak in, ontlokte de nodige kreten en het zich schrap zetten in de stoel. Des te groter de opluchting en verbazing achteraf als de auto er zonder enige probleem weer uit reed.

Kortom een geweldig evenement wat mogelijk gemaakt werd door de MBTCN in samenwerking met Cor Millenaar B.V.


   

   

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen