Klik hier voor de online versie


24 september 2014

Je Mercedes-Benz nu voordelig klaar voor de winter bij Cor Millenaar B.V. 20% korting op originele onderhoudsproducten.

De zomer zit er weer op en je Mercedes-Benz heeft de nodige kilometers afgelegd. De weersinvloeden van het najaar staan weer voor de deur, een extra belasting voor je voertuig. Zorg daarom dat hij in optimale conditie is. Profiteer nu van 20% korting op originele Mercedes-Benz onderhoudsproducten. Van Nano velgbescherming tot hoogwaardige lederbescherming van je interieur. Wij hebben aan alles gedacht! Kijk voor het complete assortiment in onze webshop.

Even zo belangrijk is, dat je voertuig technisch is voorbereid op de winter! Een goede werking van de remmen, accu, ruitenwissers, verlichting en alle componenten die van belang zijn voor een goede wegligging zijn belangrijke focuspunten om de veiligheid te waarborgen. Denk hierbij ook aan goede winterbanden! Schade aan het plaatwerk dient tijdig vervangen of hersteld te worden. De weersinvloeden van het najaar versnellen immers roestvorming.

Wij controleer deze onderdelen graag voor je, zodat je Mercedes-Benz de winterse uitdagingen aan kan. Maak vandaag nog een afspraak, je bent harte welkom!  

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen