Klik hier voor de online versie


24 juni 2014

Auto aanbieding


Cor Millenaar Mercedes-Benz is de trotse aanbieder van deze zeer exclusieve Mercedes-Benz CLK63 AMG BLACK SERIES.

Deze CLK63 AMG BLACK SERIES is ontwikkeld in de AMG Performance Studio. Bij dit model is er sprake van een technologietransfer uit de autosport, waarbij de officiele Safety Car uit het FIA Wereldkampioenschap Formule 1 als voorbeeld diende. 


De CLK63 AMG Black Series wordt aangedreven door een 6,3-liter AMG-V8-motor, waarvan het vermogen dankzij omvangrijke aanpassingen aan het inlaat- en uitlaatsysteem is opgevoerd tot 373kW/507 PK. De elektronisch begrensde topsnelheid bedraagt 300 km/h, maar bij de CLK63 AMG Black Series van Cor Millenaar Mercedes-Benz is deze begrenzing uitgeschakeld. De acceleratie van 0-100 km/u vergt slechts 4,3 seconden. Daarnaast is deze CLK63 AMG BLACK SERIES getuned door Kicherer. Hierdoor beschikt het voertuig over 540 PK en sprint hij in 4,1 seconden naar de 100 km/h. 


Ook is dit bijzondere voertuig voorzien van intrax 1K2 Black Titan ARC schokdempers. Intrax is een leverancier van race ophanging en heeft een record staan op de Nordschleife van de Nurnburgring. Heeft u interesse in dit voertuig?
Neem dan gerust contact op met John Olsthoorn ( ) of Cor Kroes ( ) of bel 0297 330011.

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen