Klik hier voor de online versie


28 mei 2014

Mud Masters

Met de 4 wheel drive in de modder is gaaf. Maar zonder 4 wheel drive in de modder is af en toe minstens nÚt zo gaaf! Ga je een echte uitdaging niet uit de weg? Overwin dan de vele obstakels in de obstacle run “Mud en Waterchallenge – Powered by 4WDNederland”! Verschillende lengte parcoursen, 20 gave en zware obstakels om te overwinnen en een echte uitdaging die je alleen met goede samenwerking gaat overwinnen! Lopen, zwemmen, klimmen, kruipen, het komt allemaal voorbij tijdens dit spectaculaire parcours!

Op zaterdag 5 juli wordt deze enige echte Mud & Waterchallenge gehouden op de prachtige locatie van EvM19 op het Eiland van Maurik. Afstanden van 5, 10 en 15 kilometer over land en water. Een uitdaging om alleen, met vrienden, familie of zelfs collega’s aan te gaan! Als “Powerpartners” biedt 4WDNederland je direct een gratis T-shirt aan als je je inschrijft met de code “4wdnl”.

Inschrijven, met gratis T-shirt via actiecode “4wdnl”, gaat heel eenvoudig via www.mudandwaterchallenge.com/gratist-shirt 

Wil je nog meer informatie lezen en deze misschien wel gelijk delen met mogelijke teamgenoten, bekijk dan de informatie in de banner.

De Mud and Waterchallenge – Powered by 4WDNederland, voor de Úchte modderliefhebbers die een uitdaging niet uit de weggaan, met ˛f zonder auto!

 

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen