Klik hier voor de online versie


28 mei 2014


Stichting Gouden Moment


Stichting Gouden Moment heeft een prachtig boek "Gouden Moment" gerealiseerd. 77 kinderen met het syndroom van Down kregen de mogelijkheid om zich op te geven met wie zij hun "Gouden Moment" wilden beleven. Op de foto en een meet en greet van 1,5 uur met zijn of haar idool. Vele aanvragen stroomden binnen. Stichting de upside van Down heeft hier haar medewerking aan gegeven. Als tegenprestatie werd deze stichting in de media genoemd en kregen zij een symbolisch bedrag per boek wat verkocht is.

Marco Borsato was de eerste die zijn jawoord gaf op een van de aanvragen. Goed voorbeeld deed goed volgend. Hans Klok, Giel Beelen, Jeroen van de Boom, van Velzen, de Zandtovenaar, Bobbie, Bassie en Adriaan en nog vele andere BN-ers gingen met hun fan op de foto. Ontzettend mooie, ontroerende en onvergetelijke momenten!

Het nieuwe project
Het Gouden Moment (o.a. bekend van RTL Boulevard, radio uitzending van Giel Beelen, Show Nieuws, de Telegraaf en nog vele andere media) heeft een boek gemaakt met 77 kinderen met syndroom van Down in samenwerking met Marco Borsato, Jeroen van der Boom, van Velzen, Bassie en Adriaan, Bobbie, de Zandtovenaar en nog 34 andere BN-ers. Scotch en Soda, Palladium, de Rabobank, Eric van Tijn, Claus Event Center en nog vele anderen maakten het project mogelijk. Soundwise heeft samen met Sita en Rene Kipuw (bekend van Jamento) het nummer "Gouden Moment" opgenomen.

Op dit moment zijn zij bezig met de voorbereidingen van een nieuw project:
Een prachtig voorleesboek gemaakt door ernstig ziek en terminale kinderen die samen met een bekende kinderboekenschrijver een verhaal voor een voorleesboek mogen schrijven. In de basis de vraag wie of wat sleept jou door deze zware tijd heen. Dat kan een knuffel een familielid maar ook iets heel anders verrassends zijn en zal een hoofdrol in het verhaal krijgen.
Het zal een heel mooi voorleesboek met prachtige illustraties worden waarin achter in het boek de reis naar het uiteindelijke verhaal zal worden weergegeven met foto's van de kinderen en de ontmoetingen.

Zij zijn reeds bezig om samen met de directie van het Amstelhotel sponsoren te vinden. Eind juni wordt een expositie in het Amstelhotel geopend worden. Zes foto's van het eerste boek zullen vanaf eind juni daar tentoongesteld worden!

Daarnaast zijn zij ook het goede doel van het Amstelhotel geworden! Begin december is de Tree Lighting Celebration in het Amstelhotel waar zij Stichting Gouden Moment als goede doel hebben verkozen. Waar wij natuurlijk super trots op zijn.. Tevens zijn zij bereid hun mediakanalen te gebruiken om publiciteit rondom de stichting te genereren. (Denk hierbij aan de wereld draait door RTL Boulevard, RTL Late Night, de Telegraaf, etc.) Ook heeft Soudwise van Eric van Tijn al aangegeven weer mee te werken aan een nummer op te nemen passend bij het volgend project.

Quote: “Wij zijn er ontzettend trots op dat Cor Millenaar B.V. officieel Mercedes-Benz aftersalesdealer in Aalsmeer, Stichting Gouden Moment wil sponsoren en zich inzet om het volgend project te laten slagen. Samen met Cor Millenaar hebben wij een plan opgesteld om het volgende boek mogelijk te maken.”

 

Uiteraard zijn er aan het project en aan het produceren van het boek kosten verbonden. Cor Millenaar B.V. stelt een Mercedes 300TD XXL ter beschikking om landelijk sponsors te genereren. Bedrijven, maar zeker ook particulieren wordt de gelegenheid gegeven mee te werken aan dit prachtige project.

Iedereen kan een handje doneren en met zijn of haar eigen naam/ bedrijfsnaam op de auto plakken. De handjes zijn er al vanaf € 20,- De burgemeester van Amstelveen heeft het allereerste handje op de Mercedes geplakt. Dit geeft natuurlijk vertrouwen en zal mensen motiveren dit project ook te steunen!

Ook u bent van harte welkom een handje te doneren om het Gouden Moment een 'zetje' in de juiste richting te geven!

Er is aan iedere kleur een ‘prijs’ gekoppeld.
Paars € 20,-                 Blauw € 75,-
Beige € 30,-                 Oranje € 100,-
Geel € 40,-                   Zilver € 250,-
Rood € 50,-                  Goud € 500,-

Wilt u een ander bedrag doneren, zijn uiteraard meerdere handjes of een andere creatieve invulling mogelijk.

Mocht u een Gouden Hand doneren, dan nodigen zij u uit gast te zijn bij de opening van hun expositie in het Amstelhotel.

De volledige opbrengst gaat naar Stichting Gouden Moment om ook deze kinderen een onvergetelijk gouden moment te verzorgen. Deze keer zullen zij 'Gouden Moment the white edition' realiseren. Daarbij hebben zij de intentie, rondom dit project, een tv programma tot stand te brengen waarvoor de eerste acties inmiddels zijn uitgezet.

Link naar een korte film van de eerste editie van het Gouden Moment:
https://www.youtube.com/watch?v=2nBjhn5V8UI

Link naar Bente met Giel Beelen bij 3 FM:
https://www.youtube.com/watch?v=UxNKE-VibOM 

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen