Klik hier voor de online versie


28 mei 2014

Drive In Movie


Als wij u vragen wat u zich voorstelt bij een avondje naar de bioscoop gaan, dan denkt u waarschijnlijk aan een grote zaal, rode stoelen en een bak popcorn. Maar het kan veel spectaculairder! Daarom kondigen wij in samenwerking met Aalsmeer Roest Niet en The Beach met trost de eerste “Cor Millenaar Drive In Bioscoop in Aalsmeer” aan. De locatie is het grote parkeerterrein bij The Beach aan de Oosteinderweg, wat omgetoverd zal worden tot buitenbioscoop. Er is plaats voor circa 150 auto’s. De inzittenden kunnen vanaf 21.30 uur genieten van onze grote inspiratiebron en ultieme feel-good film uit de jaren '70: Grease. Vertoond op een led-scherm van 10 bij 6 meter zijn alle toeschouwers verzekerd van prima zicht en met het geluid over een FM frequentie kan via de eigen autoradio worden meegezongen. Met uiteraard veel mooie Amerikaanse auto's in beeld en met een soundtrack die wereldwijd honderden nummer 1 hits heeft opgeleverd.

Popcorn, cola en rollerskates

Bij een echte drive-in movie mag de geur van popcorn uiteraard niet ontbreken. En popcorn, cola en cool beers zijn deze avond dan ook volop te verkrijgen. Voor de ultieme drive-in beleving geserveerd door onze dames op rollerskates!

Toegang en tickets

Tickets zijn te reserveren via www.aalsmeerroestniet.nl/movie of op 31 mei vanaf 21.00 uur te koop bij de ticket-box op het parkeerterrein. Tickets kosten € 12,50 per auto met 1 of 2 inzittenden en € 15,00 per auto met meer dan 2 inzittenden. Let op: uitsluitend contant betalen, pinnen is niet mogelijk!

Hopelijk zien we u dan!

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen