Klik hier voor de online versie


23 mei 2014

Feestweekend


Wat een waanzinnig geslaagd weekend hebben we gehad! Zoals u wellicht heeft vernomen hebben wij vrijdag 9 mei en zaterdag 10 mei verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd en gevierd.

Het was tevens de officiŽle start van de door ons ingezette verbreding (Service aan ALLE Klasses Mercedes-Benz voertuigen) en samenwerkingsverbanden (Duurzaam ondernemen en Locaal Sociaal).

Vrijdagavond was ingeruimd voor onze relaties om met elkaar in contact te komen, een deel van onze showroom veranderde in een waar podium. Door de hele showroom stonden verschillende stands die voor veel diversiteit zorgden. Van overheerlijke verse koffie tot een wijnproeverij , van antieke schouwen en vloeren tot een reis naar Afrika. En van snelheidssporten tot duurzaam ondernemen. Rond acht uur waren de meeste gasten binnen en werd de avond geopend door Cor Millenaar. Daarna volgden verschillende interessante gastsprekers, waaronder de burgemeester van Aalsmeer, Stichting Gouden Moment, de Mercedes-Benz organisatie, CO2 management en de T‹V, die de avond vulden met mooie woorden en waardevolle informatie. Dit alles werd gepresenteerd door de geliefde barones ReinildisDuiveneedeWitt, die voor de nodige hilarische momenten zorgde.

Zaterdag kreeg iedereen de kans op een kijkje achter de schermen tijdens onze Open Dag. Vanaf 10 uur kwamen de eerste mensen binnendruppelen en tot 16 uur is het geen moment stil geweest. En dat terwijl het weer ons niet mee zat! We hadden verschillende blikvangers staan, die veel bekijks trokken, waaronder een gloednieuwe S63 AMG, de Dakar Truck van het Finstrall team, een RibRally boot, een felrode Brabus B25 ( A-Klasse ) en als hoogtepunt een SLR MClaren. De werkplaats was voor iedereen geopend. Ook hier stonden verschillende exclusieve voertuigen, waaronder een 300 SL roadster uit 1957, om ons officiŽle Mercedes-Benz Classic Partnership te benadrukken.

De werkplaats van G-center, die zich beneden bevindt, was volledig omgetoverd tot Brabus showroom en kinder schilder paradijs mťt springkussen.

Deze schilderijen worden geveild tijdens het evenement Aalsmeer Roest Niet en vindt plaats op zondag 1 juni aanstaande. De opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan Stichting Gouden Moment. Deze stichting zet zich in voor terminale kinderen. Zij worden door ons gesteund in de vorm van het langere tijd beschikbaar stellen van onze Mercedes-Benz G300 TD XXL. Deze XXL wordt beplakt met ‘handjes’ ( zie foto’s ) als een symbolisch ‘zetje in de rug’. De grootste donatie was die van een gewaardeerde relatie van ons die met 3 gouden handjes ter waarde van € 1500,- een geweldige aanzet gaf.

Ons voltallige team heeft zich beide dagen fantastisch en met vol enthousiasme ingezet! Wat een toppers!

We hebben ontzettend genoten en willen iedereen die heeft meegewerkt en langs is gekomen bedanken! En voor wie dit alles heeft gemist maar graag meer wil weten: Kom gerust een kijkje nemen .

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen