Klik hier voor de online versie


2 mei 2014

G-center Brabus actie en nieuwe tuning voor 45 AMG motoren 

In onze vorige nieuwsbrief meldde we reeds dat G-center door Brabus is uitgeroepen tot ‘Brabus Partner of the Year 2013’! Een fantastische erkenning voor het top werk wat de jongens van G-center hebben neergezet. Om dit succes met onze klanten te delen rekenen wij de gehele maand mei geen montage kosten voor alle PowerXtra kits van Brabus!

En laat nou net de tuning voor de nieuwe 45 AMG motoren binnen zijn! Als je je A, GLA of CLA 45 AMG met 360 PK nog niet snel genoeg vindt dan heeft Brabus namelijk dè oplossing.
Met de gloednieuwe ‘Brabus PowerXtra B45’ krijgt jouw 45 AMG een upgrade naar 400PK en een koppel van 500Nm. Dat is dus 40 PK en 50 Nm extra!

De 4 cilinder 2.0l turbo motor heeft hiermee 200 PK per liter en is daarmee even sterk als de ( niet in Nederland geleverde ) Mitsibishi EVO FQ400 van een aantal jaar geleden. Die auto staat nog steeds bekend om de meeste PK’s per liter.

Cijfers
Met de kit gaat zowel de A als de CLA 45 AMG ( GLA nog niet bekend ) in 4,2 seconden naar de 100 km/h en optioneel krijgen ze een hogere topsnelheid van 270 km/h.

Algemene informatie Brabus motortuning:
De tuningkits van Brabus bestaan uit een nieuwe controle-unit die het motormanagement aanstuurt. De toename van het motorvermogen en koppel leidt tot een lager toerental en daardoor tot een lager brandstofverbruik, met een sterk verbeterde rijdynamiek.
Voor nieuwe auto’s of zeer jonge auto’s met minder dan 10.000 km op de teller krijgt u trouwens een jaar extra garantie boven op de standaard fabrieksgarantie.

Vraag Camiel Platerink van G-center naar de mogelijkheden. http://www.g-center.nl


Aanstaande 10 mei Open Dag!

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen