Klik hier voor de online versie


2 mei 2014

10 mei aanstaande Open Dag

Aanstaande zaterdag 10 mei is het zover! Een dag waar elke autoliefhebber z’n plezier niet op kan. Ons gehele bedrijf en buitenterrein worden omgetoverd tot een walhalla van bijzondere producten en activiteiten.
U zult misschien denken; wat is de reden dat Cor Millenaar zo groot uitpakt? U kent ons al jaren als d 4x4 specialist van Mercedes-Benz. Al meer dan 10 jaar excelleren wij hierin en daarom hebben wij er nu voor gekozen om onze expertise ook op regionaal niveau toe te passen op elk type Mercedes-Benz. Dit houdt in dat wij d service partner voor regio Aalsmeer zijn voor het gehele alfabet van Mercedes-Benz. Niet toevallig hebben wij er 1,5 jaar geleden ook voor gekozen om officieel Mercedes-Benz Classic Partner te worden. Tel daarbij de activiteiten van G-center BV, zoals speciaalbouw en officieel Brabus dealer, bij op en ons aanbod is compleet en hoogstaand te noemen. Qua service en aftersales zijn wij daarmee n van de ‘breedste’ officile Mercedes-Benz partners van Nederland!

Ook zal het voertuig aanbod op korte termijn flink worden uitgebreid. We zijn bezig een scala aan jonge kwaliteitsvoertuigen op te nemen in ons assortiment.
Al met al zijn we in de breedte dus flink aan de weg aan het timmeren, maar wees gerust, d 4x4 specialist zullen wij altijd blijven.

Door de vraag van de markt, maar zeker ook door ons bijzonder enthousiaste team, is de verbreding een mooie nieuwe uitdaging voor ons. We staan met z’n allen in de startblokken om de toekomst er ng rooskleuriger uit te laten zien! En u als tevreden relatie bent natuurlijk vrij om positieve berichten over ons de wereld in te sturen zodat wij in de toekomst u en uw relaties met een ster op de motorkap naar alle tevredenheid kunnen bedienen!

Aankomende 10 mei willen wij aan iedereen laten zien welke richting wij op gaan en hoe wij dat willen doen. Dit alles onder het genot van een arsenaal aan bijzondere voertuigen, muziek en gezelligheid.

Wij zien u graag de 10e!

 

 

En bekijk onze promotiefilm via de volgende youtube link:
http://youtu.be/yfBV0HimWZw

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen