Klik hier voor de online versie


11 april 2014

Een QR-code die levens redt.


De Rescue Card van Mercedes-Benz die wij gratis voor u plaatsen.

Een opvallend klein kaartje, een opvallend groot verschil.
Als Mercedes-Benz rijder hoort u tot het selecte gezelschap automobilisten dat zich beschermd weet door de beste veiligheidsvoorzieningen. Op dat gebeid weet Mercedes-Benz de markt voortdurend te verrassen met innovatieve technologieën. Zoals kreukelzones, ABS, de airbags en ESP. En nu weer met de Rescue Card in de vorm van een QR-code sticker. Een kleine sticker die in noodsituaties een groot verschil kan maken.
Alle relevante informatie in één oogopslag.
Natuurlijk hopen we dat het nooit gebeurt. Maar mocht zich ooit een noodsituatie voordoen, dan is het zaak dat de hulpverleners alle relevante informatie over uw voertuig tot hun beschikking hebben.
Als zij een voertuig moeten openknippen, moeten zijn zeker weten dat zijn cruciale locaties ontzien, zoals airbags, bedrading en de brandstoftank. Informatie die de Rescue Card verschaft.

Hoe werkt de Rescue Card?
Op de Rescue Card is een QR-code aangebracht. Hulpverleners scannen met behulp van een smart Phone deze code en kunnen als het ware de plattegrond van uw auto aflezen. In één oogopslag kunnen zijn zien waar ze wel, en vooral niet, kunnen knippen. Dat bespaart tijd, juist op het moment dat elke seconde telt.

 

Onzichtbaar, maar onmisbaar
De QR-code sticker brengen wij aan op de binnenzijde van de tankklep en op de B-stijl, plekken die bij een ongeval maar zeer zelden tegelijk beschadigd raken. Kortom, een vrijwel onzichtbare, maar onmisbare veiligheidsvoorziening.

Met één scan alle informatie paraat.

Kies nu voor uw veiligheid en rijd even bij ons langs. Wij plaatsen de QR-code sticker gratis in uw Mercedes-Benz.

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen