Klik hier voor de online versie


11 april 2014

OPEN HUIS - Zaterdag 10 mei 2014

Zaterdag 10 mei aanstaande organiseren wij een spectaculair Open Huis. Deze dag vindt u op ons buitenterrein een arsenaal aan speciale voer- en vaartuigen waaronder een Ribboat van de Off Shore Ribrally, een SLR McLaren, Dakar voertuigen en nog veel meer. Binnen staat niet alleen de showroom, maar juist ook de werkplaats volledig in het teken voor alle onze huidige en vooral toekomstige relaties! Een gehele dag waar u alles kunt vragen, beleven en prachtige producten kunt zien.

Wij hebben gekozen voor de exclusieve samenwerking met diverse lokale ondernemers en organisaties. Zo zijn onder andere vertegenwoordigd; Aalsmeer Roest Niet, Crown Bussines Studios, Het Aalsmeers Bloemencorso en The Beach. Daarnaast zullen er toonaangevende bedrijven als Brabus, RedBeans en zal er een Dakar beleving zijn.
U hoeft geen oppas voor de kinderen te regelen. Hiervoor zijn verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder het schminken van de kinderen door The Beach

Kortom, een spectaculaire dag voor jong en oud. Er is geen limiet voor het aantal bezoekers dus schroom niet en kom met familie en vrienden met een passie voor auto’s.

Bezoek ook onze webpagina cormillenaar.nl/opendag en houd deze in de gaten voor alle updates!

Wij zien u graag op 10 mei a.s.!

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen