Klik hier voor de online versie


6 december 2013

Sponsoring - nood of noodzaak ? 

Cor Millenaar B.V. is betrokken bij haar lokale gemeenschap. We voelen het als onze sociale verantwoordelijkheid om lokale clubs en evenementen te steunen. Nu de overheid terugtreedt is het van het grootste belang dat we met elkaar activiteiten gaande houden die belangrijk zijn voor onze samenleving.

Sport
Vooral onder kinderen vraagt voldoende beweging extra aandacht. Daarom sponsoren we zowel het buitenzwembad "het Oosterbad" in Aalsmeer als de voetbalclub SCW in Rijsenhout. Zo kan het belang van sport voor de jeugd nog breder worden uitgedragen en dicht bij huis worden aangeboden.
Maar ook de Amstel Goldrace sponsoring is top. Met gepaste trots zien wij "ons" team voorbij flitsen.

Evenementen
Na het wegvallen van de hoofdsponsor werd het Bloemencorso Aalsmeer bedreigd in haar bestaan. Ondenkbaar ! Wij zijn een trouwe steunpilaar geworden. Ook stellen wij jaarlijks onze stoere G-Klasses beschikbaar om praalwagens te trekken. Door de inzet van velen zien wij deze traditie weer aan kracht winnen.

Voor het eerst in 2013 is het Concours Hippique Haarlemmermeer gecombineerd met de NK dressuur. Het was een groot succes. Voor zo'n groot evenement is een fors budget nodig. Naast de sponsorbijdrage heeft Cor Millenaar B.V. een G-Klasse Cabrio ter beschikking gesteld om de Young Riders rond te rijden in de arena tijdens de huldiging voor het winnen van het Europese Kampioenschap.

Tradities
Een bijdrage aan de Pramenrace in Aalsmeer,een draaimolen voor de allerkleinsten en een Charles Dickens kerstkoor voor de kerstfair in Rijsenhout kunnen ook alleen maar gerealiseerd worden met een bijdrage van lokale ondernemers, zoals wij.

Cultuur
De culturele sector wordt onevenredig hard geraakt doordat gemeentelijke overheden hun sponsorbeleid aanzienlijk hebben versoberd. De culturele sector wordt gestimuleerd om zelf op zoek te gaan naar sponsors, zoals in de sport. Maar die vergelijking gaat niet op. Cultuur heeft, anders dan sport, geen massabereik.

Het meest recente voorbeeld is het Crown theater in Aalsmeer. Het heeft een moeizaam traject afgelegd om de financiŽle touwtjes aan elkaar te knopen. Toch is het van groot belang dat een lokaal theater kan blijven bestaan. Het is sociaal smeermiddel voor lokale bewoners. Daarom hebben wij besloten ook hier een sponsor bijdrage te leveren.

Wij hebben tijdens de show van de "Power vrouwen" op 28 november jl. zelfs een Power auto
kunnen tentoonstellen. Succes verzekerd zoals u op de foto kunt zien.
Lokaal sociaal is voor ons van wezenlijk belang.

>Terug naar de nieuwsbrief

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen