Klik hier voor de online versie


2 oktober 2013

Mercedes-Benz G-Klasse Cabrio

Vorig jaar rolde de voorlopig laatste korte G-Klasse van de band als speciale Final Edition uitvoering. Van de G500 Cabrio Final Edition zullen éénmalig nog 200 stuks worden geproduceerd. Deze 200 stuks zijn inmiddels allemaal vergeven! Maar… wij hebben een vergelijkbaar exemplaar in onze showroom in de vorm van een G320 CDI AMG styling!
De uitvoering Final Edition brengt hele aardige mooie opties met zich mee. Zo is de cabrio onder andere voorzien van een Designo lederen interieur, AMG spatbordverbreders, 18 inch 5-spaaks lichtmetalen velgen, Final Edition 200 emblemen, een beige Cabrio dak, AMG performance stuurwiel, Parktronic en Designoplatinum black metallic lak.

G320 CDI Cabrio

Cor Millenaar B.V. heeft nog een heel bijzondere G320 CDI Cabrio in de showroom.
Dit is een van de laatst geproduceerde diesel cabrio’s in Nederland (2009). Qua uitvoering doet deze auto zeker niet onder die voor de Final Edition. Hij is namelijk uitgevoerd in Designo Mokka zwarte lak, DesignoMaron lederen interieur, Designocinnamora sierdelen, parktronic en stoel comforpakket en verder voorzien van 19 inch AMG-velgen, AMG spatbord verbreders en een gemodificeerd uitlaat syteem met AMG eindstukken.

Nieuwsgierig naar deze auto? U kunt een kijkje nemen op onze website

Tot 2022
Dat de korte G-Klasse en de cabrio nu uit productie zijn betekent zeker niet dat het einde van ons icoon in zicht is. De productie van de lange G-Klasse gaat sowieso nog door 2022.

>ga terug naar de nieuwsbrief

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen