Klik hier voor de online versie


20 augustus 2013

Mercedes-Benz 300 GD Turbo XXL Youngtimer

Deze bijzondere Mercedes-Benz G-Klassehebben wij met maar liefst 80 cm verlengd waardoor een 7-persoons limousine is ontstaan. Hierdoor konden we een extra zitrij aanbrengen, in de vorm van 2 separate stoelframes met daarop verstelbare stoelen. De stoelen, inclusief de deurpanelen, zijn volledig nieuw bekleed met zwart leer.

De carrosserie is geheel gerestaureerd en gespoten in de kleur Tektic Grau metallic. De 3 liter diesel OM617 motor is vervangen door een originele Turbo diesel motor van hetzelfde type. Door de combinatie met de 4-traps automatische versnellingsbak is de originele staat van het voertuig zoveel mogelijk behouden.

De auto heeft in juni 2009van Mercedes-Benz de Best of comfort award gekregen tijdens het 30 Jahre G-Klasse evenement in Graz (Oostenrijk). De score was onder andere gebaseerd op originaliteit van het voertuig, de kwaliteit van de ombouw en de restauratie c.q. totale afwerking.

Het is mogelijk deze auto op grijskenteken met dubbelcabine te leveren. Dat is fiscaal nog aantrekkelijker. Wij informeren u graag over deze bijzondere auto.
Daarnaast is het ook mogelijk de auto te huren voor korte of langere tijd. Denk aan een bijzonder evenement waarin deze opvallende auto een positieve bijdrage kan leveren.

* Bij een Youngtimer regeling is de bijtelling van het voertuig 35 % over de economische waarde, daardoor wordt de privé bijdrage van het voertuig sterk gereduceerd.

 

Klik hier om naar de occasion pagina te gaan. 

>Terug naar de nieuwsbrief 

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen