Klik hier voor de online versie


25 juli 2013

MB TCN Spaarnwoude zomer evenement

Tropische temperaturen hebben we niet gehaald tijdens ons zomer evenement eind juni in Spaarnwoude. Het mocht de pret niet drukken en onder behaaglijke omstandigheden heeft een flink deelnemersveld genoten van de vele nieuwe uitdagingen die er op het terrein te vinden waren. Door de regen van de week ervoor was het terrein mooi gevarieerd geworden en was er weinig last van stof.

Ter plekke konden de minder ervaren deelnemers tekst en uitleg krijgen in hun eigen voertuig door een instructeur van Action Planet. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt. Met de opgedane kennis en ervaring werd vervolgens voortvarend het terrein verder verkend. Dat enkele over enthousiaste deelnemers zich vervolgens in de toch soms lastige kuilen vastreden leek wel haast onvermijdelijk. Gelukkig waren er vanuit de organisatie voldoende voertuigen met lier aanwezig om iedereen weer op weg te krijgen en kon ook die ervaring worden opgedaan. Mooi om te zien dat er een grote onderlinge saamhorigheid was en er niet geschroomd werd om tot aan de knieŽn de modder in te gaan om een ander te helpen.

In de vaste bebouwing van het terrein zit een kleine keuken, waar de broodjes, hamburgers en diverse dranken gretig aftrek vonden. Tijdens de lunch was het dan ook een gezellig samenzijn en werden de nodige ervaringen onderling uitgewisseld.

De MB TCN heeft tevens contact gelegd met de nieuwe stuwende krachten achter onze Belgische zusterclub, waar eind augustus al het eerste nieuwe evenement op de planning staat en waarvoor MB TCN leden tevens zijn uitgenodigd. Meer informatie zeer binnenkort op onze website en Facebook pagina.

We kunnen dus gerust zeggen dat dit weer een bijzonder geslaagd evenement is geweest, waarvan de deelnemers volop hebben genoten en we als organisatie met een tevreden gevoel op terug kijken.

Klik hier voor het foto album.

We nodigen iedereen graag uit voor het volgende evenement op 8 september 2013.
Ook hierover ontvangt u binnenkort meer informatie.

>Terug naar de nieuwsbrief

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen