Klik hier voor de online versie


7 juni 2013

Uniek in Nederland!

Vier compleet gerestaureerde G-Klasse’s bij Cor Millenaar en G-center B.V.

Afgelopen maanden hebben de vakmensen van Cor Millenaar en G-center de complete restauratie van vier G-Klasse’s afgerond, te weten;

  • 300 GD cabrio 1987 wit (softtopinklapbaar)
  • 280 GE automaat, airco 1981 wit (met originele bumperlier)
  • 280 GE Automaat 1987 Antraciet metallic
  • 230 GE 1989 Antraciet metallic

Al deze voertuig zijn stuk voor stuk body-off geweest. Hierdoor is het mogelijk de body compleet te behandelen en bij de 300GD Cabrio zelfs compleet opnieuw te spuiten. Naast de body is er natuurlijk ook goed toegang tot aandrijflijn en chassis. De chassis’ zijn behandelt en hebben allen een volledige wax behandeling gekregen. Technisch zijn de auto’s up to date gebracht. Hierbij is uitsluitend gebruik gemaakt van originele Mercedes-Benz onderdelen.

Om een dergelijk project tot een succes te maken is specialistische kennis, een strakke planning zowel operationeel als logistiek natuurlijk van groot belang. Het is gebleken dat men deze disciplines goed beheerst bij Cor Millenaar en G-center.

Als officieel gecertificeerd Mercedes-Benz Classic Partner is het vanzelfsprekend dat Cor Millenaar in samenwerking met G-center deze voertuigen volledig in originele staat heeft gerestaureerd.

Met trots mogen we dan ook vermelden dat men nergens in Nederland (en ver daarbuiten!) een groter aanbod G-Klasse’s vindt die in deze uitmuntende staat verkeren.

Het grote voordeel bij projecten als deze is dat men bij Cor Millenaar en G-center de beschikking heeft over een goed geoutilleerd gebruikte onderdelen magazijn. Hier vind men alleen gebruikte originele Mercedes-Benz onderdelen van hoge kwaliteit. Deze onderdelenvoorraad is vanzelfsprekend niet alleen voor intern gebruik. Ook voor u als trotse G-Klasse bezitter staat het onderdelenmagazijnen hun medewerkers volledig tot uw beschikking!
Bent u in het bezit van een Mercedes-Benz Club Card dan geniet u ook nog eens van korting op alle gebruikte onderdelen.
Heeft u een Mercedes-Benz klassieker dan geldt dit ook voor de meeste nieuwe originele Mercedes-Benz onderdelen. Bent u nog niet in het bezit van een Mercedes-Benz Club Card, dan kunt u lid worden van de Mercedes-Benz Terreinwagen Club Nederland (MB TCN) en daarbij ontvangt u uw persoonlijke Mercedes-Benz Club Card waar u vele voordelen van heeft. Kijk hiervoor op de website van MB TCN.

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen