Klik hier voor de online versie


26 april 2013

Rib Rally evenement donderdag 28 maart 2013

Toen Sijbrand Booij, organisator van de RIB-Event Circuit, Cor Millenaar benaderde met het verzoek mee te denken over de locatie voor de presentatie van het nieuwe europese RibRally Race seizoen, werd Cor direct enthousiast.
Zodoende was onze showroom 28 februari jl. volledig omgetoverd tot Rib-Rally ambiance.

Een spectaculair uitgelicht podium met beeldschermen en geluidsinstallatie gaven een indrukwekkende ervaring wat Rib Rally inhoudt. www.ribrally.com Een 6 tal exclusieve Mercedes-Benz G-Klasses en in en om de showroom een drietal supersnelle Rib boten versterkten het avontuurlijke karakter.

Esther van Toledo, de bevlogen presentatrice van deze avond, opende met; Wat hebben een G-klasse en een Rib boat met elkaar gemeen? Beiden zijn avontuurlijk, uitdagend en hebben ‘ballen’. Een boute uitspraak, maar zeker waar. Cor Millenaar, hete alle aanwezigen van harte welkom en gaf een korte introductie van het doel van de avond. Het voltallige 20 koppige team van Cor Millenaar BV en G-center BV, herkenbaar aan de witte overhemden, heeft zich belangeloos ingezet om de avond mede tot een succes te maken. Naast het voorstellen van de participanten was er speciale aandacht voor het groene en CO2 neutrale aspect van de vaar- en voertuigen door Neutral │Footprint.

Daaropvolgend werden we meegenomen in de enthousiaste verhalen van Sijbrand Booij en een aantal teams, waaronder een stoere damesformatie. Ook was Pink Ribbon vertegenwoordigd; Op zondag 14 april vindt de RIB Ladies Selectiedag plaats. Stoere vrouwen die zich inzetten voor Pink Ribbon en een geweldige dag beleven. De winnares strijdt mee in het damesteam Rib Rally Ibiza 2013!

Samengevat mag de avond als zeer geslaagd genoemd worden. In een ontspannen sfeer zijn vele (nieuwe) contacten gelegd, welke zeker zullen leiden tot nieuwe ontwikkelingen voor en kansen van alle aanwezigen. Na afloop ging iedereen huiswaarts met een fraai rozenboeket van Four Seasons Quality en werden door een G-Klasse met chauffeur naar de nabijgelegen parkeergelegenheid gereden.

Deze avond is mogelijk gemaakt door:

Klik hier voor de foto's!

< Terug naar nieuwsbrief

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen