Klik hier voor de online versie


26 april 2013

MB TCN evenement zondag 24 maart 2013

Na een zeer geslaagde Kerstbomen rit eind 2012 zijn we weer terug te gast op het Eiland van Maurik. Het is een koude, winderige dag en het water rondom het eiland staat erg hoog. Er is een gemÍleerde opkomst, waaronder een G PUR, een G400 CDI, een G55 AMG en een ML van het nieuwste model.

Na ontvangst met koffie, die bij een ieder erg welkom is, wordt er in de ochtend voorzichtig gestart met het parcours van de quadbaan. De deelnemers krijgen een korte instructie en kunnen naar eigen believen de verschillende hindernissen uitproberen. Erg lastig is het allemaal nog niet en het is mooi om te zien dat, vooral het erg schuin rijden langs de randen, volop geprobeerd wordt om de grenzen van de voertuigen op te zoeken. Omdat de quadbaan voornamelijk uit zand bestaat, stuift het door de harde wind behoorlijk, wat toch een extra dimensie geeft op deze koude dag.

Tussen de middag is er de prima lunch met soep, rijkelijk belegde broodjes en broodjes kroket. Dit alles wordt lekker binnen in de verwarmde bar genuttigd, terwijl de eerste ervaringen worden uitgewisseld.

Na de middag staat er een ander deel van het parcours op de planning, wat meer modder en klei met zich meebrengt. Dit vergt een wat andere aanpak, wat gespannen beginnen de eerste deelnemers aan de aangegeven route. Al snel merkt iedereen dat het allemaal prima te rijden is. Per rondje neemt het zelfvertrouwen toe, net als de hoeveelheid modder op de diverse voertuigen. Dat de rijders zelf ook een steeds grotere glimlach op hun gezicht krijgen kan alleen maar onderstrepen dat iedereen, ondanks het koude weer, zich prima vermaakt.
Kortom een zeer geslaagde dag op een unieke locatie, waar het heel goed toeven is en waar we graag vaker te gast zullen zijn.

De MB TCN bedankt alle deelnemers voor het enthousiasme en de komst naar het Eiland van Maurik.

Ga naar de website voor alle foto's en/of volg de MB TCN op Facebook.

 

< Terug naar nieuwsbrief

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen