Klik hier voor de online versie


11 januari 2013

Le Dakar 2013

Na de feestelijke december maand gaat het feest in januari gewoon verder. Zaterdag 5 januari is het grootste rally evenement ter wereld weer van start gegaan: Le Dakar.
Na het grote Nederlandse succes van vorig jaar zitten we dit jaar weer allemaal klaar voor deze bloedstollende race door Zuid-Amerika.

Zoals bij iedereen bekend hebben wij hier wel iets met 4 wiel aandrijving en willen dit met al onze relaties delen. Uiteraard is de Dakar te volgen op televisie, maar door onze goede relatie met een aantal deelnemende teams, zoals Olav Mol die meerijdt met Veka rally en hiervoor dagelijks verslag uitbrengt en het Finstral team, brengen wij u nog veel dichterbij. Wilt u op de hoogte blijven van alle ins en outs van Le Dakar 2013 houd dan www.4wdclubcard.com in de gaten! Hier treft live timing van de etappes, de meest actuele foto’s van de Dakar teams, interviews, video’s en nog veel meer!

www.4wdclubcard.com is dé site waar u ook na de Dakar op de hoogte wordt gehouden van al het vierwiel nieuws dat zich op de wereld ontwikkelt. Hierbij moet u denken aan nieuwe voertuigen, evenementen, wereldwijde rally’s, mooie momenten en beelden uit de historie enzovoorts. Kortom, dé site voor iedereen die maar iets voelt voor auto’s waarvan alle wielen worden aangedreven! Doormiddel van de maandelijkse 4wd clubcard nieuwsbrief wordt u na aanmelding automatisch op de hoogte gehouden.

 < terug naar homepage nieuwsbrief

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen