Klik hier voor de online versie


13 december 2012

MB TCN Kerstbomenrit

Zondag 9 december waren er ruim 60 enthousiaste Mercedes-Benz rijders, bijrijders en kinderen die zich hadden verzameld voor de traditionele MB TCN kerstbomenrit. Het was een bijzonder geslaagd evenement met veel enthousiaste reacties.

Vroeg uit de veren op de dag van de kerstbomenrit 2012. Het nieuws geeft gladheid voor de provincies Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Ondanks deze berichten tellen we om 12 uur meer auto’s dan er zijn ingeschreven. De kachel brand op het eiland van Maurik en iedereen zit aan de brunch om daarna het eiland te verkennen.

Zoals in het programmaboek al was aangegeven mochten we een aantal ronden, bij hoge uitzondering, de quadbaan op het eiland met 21 G-klasses en een ML serie beproeven. Tijdens de brunch werd door het Eiland van Maurik onverwachts een extra prijs aangeboden, in de vorm van een voucher, om in de zomer met 4 personen te komen varen in een Rib-Rally boot. Een Gulle Geste en voor de deelnemers extra spanning en plezier. Er werden lootjes getrokken om de startvolgorde te bepalen zodat iedereen een gelijk aantal kansen had. De prijs, die in het hoge gras naast het parcours lag verstopt, werd na veel rijplezier in deze geweldig ambiance na ongeveer anderhalf uur gevonden door Peter Smit.

Het parcours hebben we met een handtekening van sporen achtergelaten en zijn rond 15.00 uur begonnen met het rijden van de route. Elke deelnemer heeft een routeboek en een fotoboek overhandigt gekregen om zo de kerstboom op te sporen. Ook hier was een verrassing voor diegene die de route qua kilometers het dichtst bij het origineel kon blijven en alle foto’s in het fotoboek moesten op de juiste volgorde gezet worden. De winnaars hiervan waren Peter en Chantal Kramer en hun twee dochters Britt en Gina die uitstekend hun best hebben gedaan. Als verrassing ontvingen zij hun inschrijfgeld terug! 

Rond 16.30 kwamen de eerste deelnemers aan in Groesbeek waar iedereen warm en overdekt onthaald werd met een glaasje glühwein of warme chocolademelk. Elke deelnemer kon hier zijn kerstboom naar wens uitzoeken en alle lachende gezichten hebben bevestigd dat de kerstbomenrit in 2013 een vervolg gaat krijgen.

Zie hieronder een aantal foto's van afgelopen zondag. Om alle foto's te kijken gaat u naar de facebooksite van de MBTCN: http://www.facebook.com/mbtcn

   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen