Klik hier voor de online versie


18 oktober 2012

Dakar Pre-Proloog weekend arrangement 9 t/m 11 november. 

Een unieke gelegenheid om met uw Mercedes-Benz terreinwagen ervaring op te doen en te Green Lanen over prachtige routes. We sluiten het weekend af met een bezoek aan de Mercedes-Benz hospitality tijdens de Dakar Pre-proloog in Valkenswaard.

Vrijdag 9 november 2012
U wordt verwacht rond de klok van 6 uur op de startlocatie in Tiel. Hier zullen wij u onder genot van een hapje en drankje ontvangen waar wij het weekend zullen inluiden met een Franse avond. Bent u een wijnliefhebber dan zullen wij u verrassen met diverse wijnen uit de wijnstreek waar wij, als MB TCN, in 2013 een avontuurlijke 4WD week arrangement organiseren. Kortom; een gedekte tafel en een opgemaakt bed.

Deze eerste avond sluiten we op tijd af om vervolgens op zaterdag van een vroeg ontbijt te genieten en de ondergrond te leggen voor een intensieve dag 4x4 rijden.

Zaterdag 10 november 2012
Na het ontbijt verplaatsen we ons naar Het eiland van Maurik waar een uitdagend parcours ligt om uw Mercedes-Benz terreinwagen beter te leren kennen. Onder begeleiding van de instructeurs van 4WD Nederland worden de deelnemers in groepen opgesplitst om zo de diverse proeven uit te voeren. Na een uitgebreide lunch vervolgen wij het programma. Na een korte pauze vol ontspanning en versnapering starten we een bolletje-pijltje route naar onze Spaanse avond.

De gerechten en wijnen uit dit land zorgen voor een gezellige en sfeervolle avond. Wij als organisatie van MB TCN nemen u mee naar het Spaanse avontuur voor 2013.

Zondag 11 november 2012
Na een uitgebreid ontbijt vertrekken wij vanaf Hotel Vught naar Eurocircuit Valkenswaard voor de Dakar Pre-proloog waar wij te gast zijn bij de Mercedes-Benz Hospitality en het Finstrall Team van Johan Elferink.

Het beloofd een enerverende en spectaculaire dag te worden met alle denkbare off-road en Dakar elementen.

Klik hier voor het inschrijfformulier weekend arrangement 9 t/m 11 november 2012.

Voor diegene die niet het volledige weekend mee kunnen bieden wij de gelegenheid om samen met de MB TCN leden te ontbijten in Vught en daarna gezamelijk een colonne te vormen naar het Eurocircuit te Valkenswaard.

Klik hier voor het inschrijfformulier dag arrangement 11 november 2012.  

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen