Klik hier voor de online versie


19 mei 2012

Nieuwe G350 BlueTEC


De eerste beelden van de nieuwe generatie G-Klasse zijn beschikbaar en vanaf juni gaat deze verjongde versie in productie. Wat is er veranderd? Qua exterieur is hij voorzien van nieuwe buitenspiegels, onder de koplampen is LED dagrijverlichting geplaatst en er is een nieuwe serie velgen ontwikkeld.

Op het gebied van motoren wordt uiteraard de laatste stand van de techniek toegepast, mede om de emissie waarden tot een minimum te beperken. De G350 BlueTEC is de inmiddels de bekende zeer moderne diesel variant. De benzine uitvoeringen laten we zo aan bod. De grootste verandering heeft het interieur ondergaan en dan met name het dashboard. Deze is volledig vernieuwd en voorzien van de nieuwste innovaties en technologieŽn.

Op de foto’s is te zien dat het dashboard qua ergonomie sterk verbeterd is. Vanaf heden is deze verjongde telg uiteraard te bestellen bij Cor Millenaar BV. De eerste voertuigen lopen medio juni van de band. Wilt u alles weten over deze auto; maak een afspraak in onze showroom of lees verder.

 

   
   
   
   
   
   

 

Meer nieuws...Om te verzekeren dat u al onze emails ontvangt, raden wij u aan de afzender van
deze nieuwsbrief aan uw adressenbestand toe te voegen