28 januari 2012

MB TCN

Het nieuwe jaar is inmiddels een maand oud. Tijd om tot actie over te gaan met de off-road activiteiten. De volledige agenda voor het nieuwe jaar wordt op korte termijn opgemaakt. Zondag 12 februari starten we om 11.00 uur met een evenement op off-road terrein Spaarnwoude. Mede naar aanleiding van de reacties en verzoeken van onze leden is er voor dit evenement gekozen in plaats van een nieuwjaarsrit in januari.

Dit terrein in Velsen is inmiddels bij velen bekend en ondergaat op dit moment grote veranderingen. Het terrein heeft nu de naam Action Valley. Het gebied wat tot dusver beschikbare was om te rijden wordt, na het verkrijgen van de hiervoor benodigde vergunningen, sterk uitgebreid. Dit geeft zeker voor de nabije toekomst bijzonder veel mogelijkheden om de diversiteit aan evenementen uit te kunnen breiden. Er staat inmiddels een vaste bebouwing met onder andere een sanitaire voorziening. Tevens wordt van hieruit ook een stukje horeca aangeboden. Tijdens ons evenement zullen wij de deelnemers uitgebreid informeren over de aanstaande ontwikkelingen, vernieuwingen en uitbreidingen.

Graag nodigen wij een ieder uit met een 4-wiel aangedreven Mercedes-Benz uit voor deelname aan het evenement van zondag 12 februari 2012. Uiteraard zijn ook bezoekers zonder zo’n auto van harte welkom als toeschouwer.

Het inschrijfgeld per voertuig is voor MB TCN leden € 35,--, voor niet leden € 45,--. Inschrijven kan bij voorkeur via de website http://mbtcn.nl/inschrijven

 

Meer nieuws...

Cor Millenaar B.V. Oosteinderweg 340,1432 BE Aalsmeer Tel: 0297-330011 Fax: 0297-330012