28 januari 2012

KLM

 

Oktober 2006 was voor ons een mijlpaal met de levering van 11 G-Klasses aan de KLM. Dit betrof de korte versie van de G 270 CDI welke volledig voor de inzet op het platform door ons geprepareerd zijn.
In de periode van aflevering werd door de medewerkers van de KLM vol enthousiasme een 3-tal KLM modelvliegtuigen bij ons afgeleverd welke wij vol trots in de showroom hebben staan. Helaas sneuvelde tijdens onze verhuizing naar de Oosteinderweg een tweetal vleugels van ons mooiste model. Vertel dit niet aan de KLM want voor je het weet komen ze met een nog mooier en groter model aanvliegen. Uiteraard staat dit model nu prominent bij ons op de receptie!
Wekelijks zien wij deze opvallende witte auto’s bij ons in de werkplaats voor onderhoud, reparaties en schades. Met onze vrachtwagen worden de voertuigen van Schiphol gehaald en gebracht om het hoge service niveau te kunnen waarborgen. Mede doordat de auto’s bij ons in onderhoudscontract lopen hebben wij de mogelijkheid ons totale servicepakket te mogen bieden.

Klik hier voor de foto’s van de vliegtuigmodellen en van de in 2006 geleverde specials.

 

Meer nieuws...

Cor Millenaar B.V. Oosteinderweg 340,1432 BE Aalsmeer Tel: 0297-330011 Fax: 0297-330012