8 november 2010

Deelname EVOII ML350 aan NK ORR 

 

Op 13 en 14 november zal er gereden worden in Hardenberg, een open wedstrijd Nederlandse kampioenschap Off Road Racing, bekend als ORR. "Dakar-waardige" 4x4 terreinauto's zullen er verschijnen, oa. Kees Tijsterman (Kampioen ORR van 2009) zal proberen zijn titel te verdedigen. Wij zullen wederom met de Mercedes-Benz ML EVO aanwezig zijn bij deze rally, deze keer met Johan Elferink en Enno Hortulanus in de "cockpit", dit doordat Gjalt van Rutten door een blessure niet zelf kan rijden.

Op de website van Rallymaniacs is meer info te vinden over dit evenement.
Klik hier voor de website

Johan Elferink en Enno Hortulanus hebben begin oktober ook deelgenomen aan de standrace in Velsen, wil je een impressie van dit weekend krijgen klik dan hier

Mocht je nieuwsgierigheid gewekt zijn en wil je zelf een steentje bijdragen; de NTA is nog steeds op zoek naar officials voor de locatie Hardenberg en voor de aankomende events. 

Aangezien Cor Millenaar B.V. en G-center steeds meer betrokken raken met off-road racing is er een nieuwe kop aangebracht op de site. Hier kunt u meer info vinden over de komende events. 

Klik hier voor info over officials en voor meer off-road racing

 

Meer nieuws...

Cor Millenaar B.V. Oosteinderweg 340,1432 BE Aalsmeer Tel: 0297-330011 Fax: 0297-330012