20 mei 2009

Beste in zijn klasse: de G-Klasse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 jaar nadat de G-Klasse in het autosegment is toegevoegd is deze wederom gewaardeerd met meerdere awards. Het magazine 4WheelFun heeft de legendarische G-Klasse zelfs bekroond als “2009 superstar”.

Lezers van het magazine “4WheelFun” hebben met een poll de G-Klasse tot beste in zijn segment gekozen. Ruim 34% van de stemmen ging naar deze jeugdige klassieker en liet daarbij zijn concurrenten ver achter zich. Dit is al de tweede keer dat deze geweldige off-roader deze titel binnen sleept.

Met meerdere overwinningen in het verleden is de Mercedes-Benz G-Klasse nu genoemd tot “classic of the future” door lezers van “Motor Klassik”. Maarliefs 16.184 lezers deelde hun stem uit op Mercedes modellen in 6 van de 14 categorieŽn. De G-Klasse won in zijn categorie met ruime voorsprong. De ultieme terreinwagen won de prijs met een indrukwekkende 29.9% van de stemmen, bijna twee keer zo veel als de auto die op de tweede plek eindigde.

Ook is voor een ongelofelijke zesde keer de G-Klasse bestempeld als “off-roader of the year” door lezers van het magazine “Off Road”.

Deze verschillende overwinningen van de G-Klasse benadrukken wederom wat de reden is dat deze geweldige off-roader, nu 30 jaar na de introductie ervan, nog steeds wordt geproduceerd.

 

Meer nieuws...

Cor Millenaar B.V. Oosteinderweg 340,1432 BE Aalsmeer Tel: 0297-330011 Fax: 0297-330012