12 februari 2009

GLK-Klasse grijs kenteken

G-center in Aalsmeer is de specialist in het ombouwen van de Mercedes-Benz GLK-Klasse naar grijs kenteken. Jaren ervaring hebben geleid tot een volledig doorontwikkeld product en aanbod van opties, dat perfect afgestemd kan worden op de wensen van de klant. Daarbij stelt G-center het behouden van de kwalitatieve uitstraling die een Mercedes-Benz van nature heeft centraal. Niet voor niets heeft G-center een goede samenwerking met de officiële Mercedes-Benz-dealers.


Maatwerk met oog voor detail

Een auto aanpassen aan de wettelijke eisen voor een grijs kenteken is één ding, een GLK-Klasse op een Mercedes-Benz-waardige manier ombouwen is heel iets anders. Met een scherp oog voor detail bewaakt G-center de authentieke uitstraling van de auto. Dat is bijvoorbeeld goed te zien aan de achterste hoekramen. Voor het look-a-like privacyglas dat hier geplaatst wordt is een speciale 3D-mal gemaakt, van waaruit het perfect passende raam wordt geproduceerd. De oorspronkelijke lijnen van de GLK-Klasse blijven zo optimaal bewaard.


G-center biedt maatwerk met een veelvoud aan opties. Zo kunt u kiezen uit diverse soorten bekleding, is de ombouw ook mogelijk van voertuigen met schuif-/ kanteldak en zijn er in overleg veel mogelijkheden voor speciale vervoersoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een confectiestang of rekken in de laadruimte. In samenspraak bouwt G-center een oplossing die perfect aansluit bij uw gebruiksdoeleinde.

 

 

 

 

Meer nieuws...

Cor Millenaar B.V. Oosteinderweg 340,1432 BE Aalsmeer Tel: 0297-330011 Fax: 0297-330012