12 februari 2009

 

Betreft: Cor Millenaar B.V., nieuwe naam op een vertrouwd adres


Geachte relatie,

Met trots melden wij dat wij per 1 januari 2009 officieel gecertificeerd servicepartner voor personenwagens van Mercedes-Benz zijn geworden. De komende maanden krijgt het vertrouwde adres aan de Legmeerdijk daarom ook een nieuw uiterlijk. Om reden van onze nieuwe status en tevens om onze activiteiten gerichter aan te kunnen bieden is de naam G-center B.V. gewijzigd in Cor Millenaar B.V. Een nieuwe naam, met de service die u van ons gewend bent Ún met nog meer mogelijkheden als het gaat om de Mercedes-Benz techniek en ondersteuning.

Aan de Legmeerdijk richten we ons volledig op serviceactiviteiten rond Mercedes-Benz 4x4 terreinvoertuigen. Hiermee bedoelen we naast de G-Klasse ook de GL-, GLK-, M- en R-Klasse. Als u op zoek bent naar gecertificeerde Mercedes-Benz kwaliteit van nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz voertuigen, onderdelen Ún banden, zijn wij u graag van dienst.

De speciaalbouw activiteiten op maat, waar ‘G-center’ zijn reputatie aan dankt, worden onder de naam G-center B.V. op onze nieuwe locatie voortgezet.

Op deze wijze bieden wij u met Cor Millenaar B.V. en G-center B.V. een Mercedes-Benz 4x4 totaalconcept, waarin passie voor terreinvoertuigen en kwaliteit zonder concessies centraal staan. Specialistisch advies is bij ons standaard inbegrepen. In bijgaande brochure vindt u meer informatie. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom.

Onderstaand vermelden wij voor alle duidelijkheid de gegevens zoals die per 1 januari 2009 gelden.
Voor zover van toepassing verzoeken wij u deze nieuwe gegevens in uw bestand op te nemen.

De nieuwe gegevens van G-center B.V.:

Aalsmeerderweg 249 J • 1432 CM Aalsmeer

• Tel. +31 (0)297-365058
• Fax. +31 (0)297-367259
 
www.g-center.nl

 Met vriendelijke groet,


 

 

 

 

Cor Millenaar 

 

Meer nieuws...

Cor Millenaar B.V. Oosteinderweg 340,1432 BE Aalsmeer Tel: 0297-330011 Fax: 0297-330012